Gyldne Gås Db Mænd Francy Hitop Sneakers Hvid Kalv Læder Rød Sneaker Hvid Francy Hvid

Du må ikke skade deg selv til snowboard

Snowboardutstyr for å holde deg trygg og komfortabel når du lærer og kjører

Tenker du på å prøve snowboard, men motvillig fordi du ‘ Har du hørt at du blir skadet etter de smertefulle klingende fallene de tre første dagene? Eller har du prøvd å snowboard, men kastet i håndkleet fordi det gjør vondt for mye når du faller?

Snøbrett uten skader- –

Snowboarding uten skader er faktisk en mulighet. Hvis duBruk beskyttende snowboardutstyr du vil redusere oddsen for å skade deg selv når du snøbrett. Du trenger ikke å bekymre deg så mye om mulig smerte og skade i bakken, og du kan slappe av og nyte turen. Hvis du er heldig nok til alltid å ri på mykt, dypt pulver, er beskyttelse ikke så stort. Men det skjer hard snø, spesielt i Øst-Amerika.

De fleste nettsteder og magasiner diskuterer ikke Snowboard Safety –

og beskyttelse for snowboarder. I noen sirkler, detsynes det er noe stoisk og beundringsverdig om varig smerte. Hvis du er uenig. og ønsker å tilbringe kvalitetstid på bakken i stedet for pleiehull og blåmerker på sidelinjen eller opprettholde langsomhelbredende skader som kan bli kronisk og artrittisk, les videre.

Hovedpunkter med snø og is

Når du kjører, er hovedspørsmålene hvor kroppen din møter snøen eller isen, forutsigbar: knær, hender og håndledd, rygg eller hale, og hodet er målssonene. Protect disse kroppsdelene og du vil skade mindre og ha mye mer moro. Knebeskyttelse for snowboardåkere

Knebeskyttelse er en av de viktigste delene av snowboard beskyttelsesutstyr. Knærne er knokne og sårbare. Og de er komplekse ledd som er smertefulle og kostbare å fikse.

Bruk i-line Skate Knee Pads under snøbuksene dine. Pass på at de er myke og godt polstret på innsiden og hard plast for å absorbere støt og beskytte på utsiden. Gode ​​pads vil også kKnivene dine er varme og fleksible, og du kan slappe av så mye mer å vite at et fall fremover ikke kommer til å være smertefullt og skadelig. Nybegynnere faller ofte på knærne. Tro det eller ei, gode kneputer bidrar også til å beskytte håndleddene dine. Les videre.

Hånd/Håndleddbeskyttelse for snowboardåkere –

Å falle frem med vekten på hendene, er en god måte å bryte et håndledd på. Knyttneve burde være ballet opp, med tommelen ute, som om du var klar til å slå noen. Prøv å slappe av og falle jevnt pådine beskyttede knær og underarmer. Du bør ha gode beskyttende kneputer slik at du kan fordele vekten på både knær og hender. Da trenger du ikke å prøve å fange deg selv med hendene.

Noen eksperter hevder at iført skate armbåndsur kan øke alvorlighetsgraden av en brudd ved å sende ‘støt’ opp armen til et større bein. En ny snowboard-spesifikke sikkerhetshanske og håndleddsvakt er nå på det amerikanske markedet. Det ble designet av en fransk akuttmottaklege som har jobbetpå tusenvis av snowboardbrudd, og det er ment å redusere snøbrettarmskader med opptil 60%.

Butt/Tailbone Protection for Snowboarders

Folk sier noen ganger ‘Men jeg har masse naturlig polstring på rumpa.’ Glem det. Du trenger polstring som ikke er koblet til sentralnervesystemet.

Hvis du er nybegynner, og hvis du ikke har noe annet, kan du skyve litt boblepakning ned på baksiden av buksene dine. Bruk mye! Du hører boblene pop når du faller enog du vil være glad for at du hadde på seg dem. Og du vil ha reddet mye rygg mot ryggraden din, og slitasje på rumpa og bakben. Når du er overbevist om behovet for å redde din bakre, investere i noen ekte polstring designet for snowboardåkere. Et hardt plastskall utvendig med mykt polstring på innsiden er flott. Det vil neppe være merkbar under snøbuksene dine, og det hjelper virkelig.

Hjelmer til snowboardere

Du kan tenke (feilaktig) at hjelmer bare er for folk som rir i trærne, eller gjør store triks. Men første gang du tar en kant og går CLUNK! og baksiden av hodet ditt rammer hard hardt underlag, vil du revurdere. En hjelm legger også til komforten av varme og tørrhet, samt pute for hjernen. Med hjelm på kan du ri i regnet komfortabelt, og ha bakkene nesten til deg selv.

Du bør kjøpe en hjelm personlig hos en butikk. Det er obligatorisk og vanskelig å få hjelp på snøbrettbutikken.hjelmen passer. Og få hjelmen sjekket for золотой гусь люкс бренда суперзвезда пары обуви мятный зеленый белый sikkerhet og passe neste sesong hvis du falt mye på det eller vokste dredder eller barbert hodet ditt siden du kjøpte det.

Hydrering for snowboardåkere –

Snowboarding skaper varme. Det betyr at du svetter, selv når det er kaldt. Hold deg hydrert med vann, og du vil kunne ri lenger og bedre. For å erstatte vannet som er tapt, svette og puste den tørre vinterluften, bruk et hydreringssystem. ryggsekk med en vannblære og et rør til deliver vannet til munnen din. Enkel og effektiv. Bare ta tak i røret, bite ventilen på enden og nippe. Du kan enkelt gjøre det mens du sitter på heisen. Du kan bruke den utenfor kappen din, eller til og med under det på frysende dager.

Du kan gjøre triks og ri på røret mens du har på deg en liten fuktighetsryggsekk, ikke noe problem. Du kan også kaste et ekstra klærlag, energi bar, verktøy sett, eller hva som helst i hydrering ryggsekken. Ryggsekkene kommer i mange forskjellige størrelser og konfigurasjoner.

Sikkerhet for styret ditt

Det er like viktig å beskytte din pålitelige tur når du går av.

Hardcore-ryttere lar aldri brettene deres gå ut av deres nettsted. Hvis du gjør det, sjekk din på hytta, eller lås den med en liten kabellås som du bærer i ryggsekken. Også registrer den online på http://www.SnowboardRegisty.com, Kultainen Hanhi Miehet Liukua Lenkkarit Nahasta Mokka Tähti Osta så hvis den forsvinner, har du i det minste en sjanse til å få den tilbake. god statsborger i snowboarduniverset. Før du kjøper et brukt bord, sjekk serienummeret at http://www.SnowboardRegisty.com for å sørge for at det ikke ble rapportert stjålet.

Ride lykkelig Mange en dag

I motsetning til å skate og surfe, Gyldne Gås Db Mænd Francy Hitop Sneakers Hvid Kalv Læder Rød Sneaker Hvid Francy Hvid må du ikke tåle smerte å lære og ri på snowboardet ditt. Respekter deg selv. Kles for trygghet og komfort i bakken, og du kommer tilbake for å sykle lykkelig mange om dagen. Skad deg selv, ikke ha, knestrenger

Leave a Reply