Golden Goose Pary Luksusowe Marki Francy Hi Buty Mięty Zielonej Francy Wysokości Wierzchołka Sneakers

1. Ta minst 1-2 hviledager per uke. Dette betyr ingen innvirkning som gir leddene en hvile fra de pounding krefter som kjører produserer. Mindre erfarne løpere kan trenge 2-3 hviledager per uke.

2.Perform ikke mer enn 1-2 ‘break through’ eller høy intensitetsintervalltimer per uke. Hastighetsarbeidet legger mer stress og kropp, og krever mer gjenopprettingstid. Denne typen arbeid må utføres forskriftsmessig og nøye. Prøv å planlegge arbeidets hastighet eller intervaller på jobb dagen føren hvil- eller utvinningsdag.

3.Trenk i 2-3 dagers sykluser, med hvile eller utvinning trene i mellom sykluser. Dette gjør at kroppen din kan tilpasse seg stresset i trening. Noen idrettsutøvere vil trenge mer hvile og mindre trening, spesielt ettersom intensiteten øker.

4.Vend skoene dine ut ofte. En god tommelfingerregel er minst 3 ganger per år for รองเท้าผ้าใบสีทองห่านผู้หญิง Francy ในผ้าปักด้วยเพลงและหนังสีเงินดาวสีทอง en høyvolumløper. Du vil kanskje skrive datoen du kjøpte skoene dine i permanent blekk på skoene dine for referanse. Kjøpe sko er dyrt, but så er din forsikring egenandel.

5. Ta kosttilskuddene Chrondroitin Sulfate og Glucosamine. Jeg anbefaler ikke mange kosttilskudd, men denne kombinasjonen har vist løfte i kliniske studier, HOME og i kontrollgrupper av personer som lider av knesmerter. Den virker som en antiinflammatorisk, Golden Goose Pary Luksusowe Marki Francy Hi Buty Mięty Zielonej Francy Wysokości Wierzchołka Sneakers den andre bidrar til å regenerere brusk. Jeg vet om flere ortopediske kirurger som anbefaler tilskudd til pasientene. Det er definitivt verdt et forsøk.

6.Gjennom ditt volum av endurance trening med mindre enn 10% per uke. Å bringe kjørelengde opp for fort er en sikker brannvei for å fremme skade. Kroppen din tilpasser seg stress (trening), kompenserer for золотой гусь дб Francy кроссовки блеск радужные ткани и кожа звезды Crosby сапоги блестят det, og bygger eller blir sterkere. Hvis du legger for mye stress på kroppen din, kan det ikke kompensere og brytes ned ytterligere i stedet for å bli sterkere.

7.Lister til kroppen din. Etter min erfaring gir kroppen din en indikasjon på at du handler om for å opprettholde en overdreven skade. Dette kan være i form av svak eller nagende smertedu slutter å trene på det tidspunktet, du vil sannsynligvis være ok etter litt hvile. Hvis du prøver å presse gjennom smerten, kan du ende opp med en mer alvorlig skade.

8.Periodiser treningen. Periodisering betyr trening i bestemte sykluser som beveger seg mot et mål (rase). Din trening beveger seg fra det generelle til det spesifikke og fra lav intensitet til høyere intensitet når du nærmer deg toppen. Implikasjonene er at du bare utfører ditt mest intense arbeid sent på sesongen i nærhetenditt målløp eller topp. Dette betyr mindre stress på kroppen gjennom hele året fordi du ikke utfører høy intensitetstrening hele året. Ha en lisensiert løpebuss som jobber sammen med deg på en årlig treningsplan.

9.Perform styrkeøvelser for å holde knærne sterke. En av de vanligste overforbruddene er ‘løperens kne’. Dette kan skyldes et patella-sporingsproblem, som et dekk som ikke er i samsvar. Ved å holde quadriceps sterke kan du forhindre dette.på. Hvis du er en utholdenhetsløper, trenger du ikke å overbelaste disse musklene eller bruke mye vekt, men lysstyrkearbeid som utføres på riktig måte, kan bidra til å forhindre skade.

10.Cross train. En av fordelene som multisportsutøvere har over løpere er at de er i stand til å utføre svømming og sykkelopplæring i mellom løpende arbeidsoppgaver. Dette bidrar til å redusere stresset forårsaket av kjøring av løping, men idrettsutøveren mottar fortsatt den aerobiske trenden med trening. En god tid å krysse tog ernår du har en utvinning trening planlagt eller en lav intensitet trene. Hvis du bruker en hjertefrekvensmåler, kan du holde deg i samme hjertefrekvenssone når du løper ut. Svømming, sykling, stepper, elliptisk trener eller til og med fotturer er alle gode eksempler på treningstrening. Artikkel Tags: Work Outs

Leave a Reply