Golden Goose Deluxe Mærke Francy Hi Par Sko Sort Hvid Sølv

Egendefinerte golfklubber er alt fra en enkelt klubb til et fullt sett med skog, strykejern og putter som er tilpasset spesifisert og montert bare for deg. De kan jobbe for noen andre, og andre vil trolig elske dine spesialbygde golfklubber, men de er dine.

For å lage en analogi som de fleste av dere vil bli kjent med, vil vi sammenligne å kjøpe et nytt sett med golf klubber for å kjøpe en ny dress eller kjole, det er tre måter du kan gå om dette;

Alternativ 1 – Du går til en klærbutikkog bla gjennom til du ser noe fasjonabelt og så kjøp det og håper det passer deg OK og er behagelig. Det er den vanlige måten de fleste kjøper sine golfkøller på.

Alternativ 2 – Du kan gå til de samme butikkene og prøve noen forskjellige design, kanskje til og med mikse og matche toppen og bunnen av antrekket, og til slutt du vil få noe som passer OK, men det kan hende du må ha endret seg, innenfor det tilgjengelige rommet gir de eksisterende klærne størrelser og lengder og ganske mange vil få en reasonable passform. Dette er veldig lik tilpasset montering av dine nye golfklubber. Du er fortsatt begrenset til det lille antallet aksler og bøyninger som produsenten gir, og de fleste vil bare forlenges eller reduseres med 1/2 ‘og maksimalt 2 grader loft og ligge. Akselbøyningene vil bare være de stemplet på siden av akselen og er forskjellige for hver akselprodusent. Svært sjeldent blir disse faktisk målt og du bedre samsvarer med en av de fem eller seks bøyninger som er tilgjengelige. For mange mennesker som bare jegIkke nok, og dette kan fortsatt ta mange uker.

Alternativ 3 – Hvis du vil ha noe som vil vare lenge og passer godt fra dag ett du ville gå til en skreddersydd outfitters, ville de ta alle målene dine, finne ut nøyaktig hva du ønsket varen til, hvor ofte den ville bli brukt osv. Dette ville koste en relativ formue, men gir gode resultater hver gang. Dette er det samme som tilpasset klubbbygning, men den gode nyheten er, i motsetning til klærmarkedet er dette normalt mindre eksponeringnsive, og sjelden dyrere enn det første alternativet. Så hvordan fungerer det?

Vel, nesten alle golfklubbhoder, med svært få unntak – om noen – er laget i fjernøsten, hovedsakelig Kina. Vi tror at alle hoder er laget der, men flere av de store produsentene vil ikke gi et rett svar, prøv dem!

Shafts, den viktigste delen av klubben, er laget av svært få selskaper, men vanligvis Kina, Bangladesh, Japan, etc. Ingen av de store navnene gjør sine egne aksler, Golden Goose Deluxe Mærke Francy Hi Par Sko Sort Hvid Sølv the-flertallpassende True Temper-aksler, noen ganger merket med eget navn, men aldri produsert av dem.

Når du henter blader eller rabattbutikktilbud, ser du etter det som passer deg best eller, mer sannsynlig, den samme klubber du trodde Tiger eller Vijay eller Ernie eller Annika vinner med forrige helg?

Dette er en god tid å fordrive en allment holdt tro, den eneste likheten mellom klubbene du kan kjøpe og klubber som vinner store proff turneringer er merkevaren. DissePro golfere er betalt noe opp til syv figurer summer for å bruke disse merkene, de og deres trener spesifiserer hvert hode, aksel og grep som utgjør det settet og noen må betale for det. Så når du kjøper ditt sett med Z43 Golden Goose Deluxe Merkevare Super Par Sko Brune Og Sorte Super Star Joggesko De Luxe Pingaway strykejern betaler du for komponentene, det plysjte hovedkvarteret og den massive annonseringen og påtegningene som gjorde at du merket dem i utgangspunktet.

En god tilpasset klubbbygger vil bruke komponenter laget av minst like gode råvarer somDe store guttene, ofte fra de samme fabrikkene for å produsere hodene, tilbyr de samme aksler og grep, og tar samme tid for å analysere ditt spill og kroppsbygning som de beste proffene får, men fordi de ikke betaler for navnene På deres komponenter er det sett med klubber som er designet for deg, en rimelig mulighet.

En god klubbmaker, og det er dårlige som i en hvilken som helst tur i livet, vil være mer opptatt av resultatene av Din passform enn du bruker penger.

There aEr mange måter å montere på, men under montering, spør din klubbmaker hva de tenker på spillet ditt, samsvarer det med dine og dine venners inntrykk av din skuddform og avstand, eller forteller de deg bare ting for å få deg til å betale penger. Hvis det ikke oppfyller forventningene, kan de rettferdiggjøre sine uttalelser uten å ty til technobabble?

Den beste delen om om tilpasset bygning bør være når du går tilbake til din klubbmaker og forteller dem ‘Jeg har nettopp skutt min laveste noensinne score ‘eller’ jeg ‘har jujeg vant min første konkurranse ‘eller’ Jeg har nettopp fått det beste jeg noensinne har skutt ‘eller, og min favoritt,’ Det er det jeg har hatt et slag golf i årevis. ‘

Vennligst vær så snill! la meg få noen spørsmål eller kommentarer til trevor@1offgolf.co.uk og se hvordan vi skreddersydd bygge på http://www.1offgolf.co.uk. Egendefinerte golfklubber, egendefinert golf, golfklubber, jeg har bare

Leave a Reply